Dresaţi “câinii”!

Miercuri, ora 18, Sala Sporturilor din Zalău,

Remat Zalău – Dinamo Bucureşti

În ciuda modificărilor efectuate în pauza de iarnă atât la nivelul conducerii tehnice, cât şi la nivelul lotului, campioana Remat Zalău nu concepe să piardă întâlnirea de miercuri, de pe teren propriu, cu Dinamo Bucureşti. Revenit la echipă după ce şi-a reziliat contractul cu Montpellier, universarul Peter Nagy nu este refăcut complet după accidentarea suferită la spate, iar cei doi brazilieni nu par să se fi acomodat încă la echipa zălăuană. Antrenorul Aurel Vlaicu are încredere însă în jucătorii săi. “Îmi doresc să continuăm evoluţia ascendentă pe care, spun eu, am avut-o în ultima perioadă, chiar dacă am pierdut cu 0 – 3 meciul cu Tomis Constanţa. Sper să ne menţinem cât mai mult momentele bune, în timpul jocului, şi să reuşim să le fructificăm. Am încredere în jucători că vor face o partidă bună”, a afirmat tehnicianul zălăuan.
Veniţi după o înfrângere suferită pe teren propriu, 2 – 3 în faţa celor de la Ştiinţa Baia Mare, dinamoviştii speră să recupereze la Zalău punctele pierdute acasă, cu Baia Mare. “Va fi un meci între două echipe care vor să recupereze punctele pierdute în partidele anterioare. Chiar dacă Zalăul va juca pe teren propriu, vom avea o replică pe măsură în teren. Va fi un meci disputat, dar sunt convins că va domina fair-play-ul atât pe teren, cât şi pe margine. Îmi doresc să fie un joc frumos, iar cel mai bun să câştige”, ne-a declarat Dan Drăguşin, managerul echipei Dinamo.
Niciuna dintre cele două formaţii nu ocupă o poziţie prea bună înaintea duelului de miercuri. Remat Zalău se situează pe poziţia a cincea, cu 20 de puncte acumulate, în timp ce Dinamo Bucureşti ocupă locul şapte, cu 19 puncte.

Marius Morar

One Thought to “Dresaţi “câinii”!”

  1. canci

    doua echipe de pluton, care au o diferenta enorma la tescherea(buget pt toata lumea- ban public cheltuit fara discernamant de legiunea zalauana).La formatiunea asta este necesar un manager care sa administreze si sa gaseasca surse de finantare care sa readuca echipa acolo unde ii este locul.Dar cu un presedinte care nu are timp de asa ceva – prins in valtoarea problematicii ce o are un secretar de primarie- si un director(doamne ce oroare) cu un vocabular de Giulesti si o minte de gaina (stimabila d-mna Albu) nu se va ajunge nicaieri.Am o deosebita incredere in Vlaicu , insa cu o asa conducere , cu un asa lot, cu o asa echipa tehnica langa el , este dat pierzarii.Mai nutresc un lucru : ,,vom juca finala anul acesta,, si cine stie ! cu acea ocazie ii deschidem si mintiuca aia care cred ca o are Gontariu- cea fost in capul lui cu treaba aia cu politica!!! cam atat.

Leave a Comment